Dakwerken

Is uw dak dringend toe aan renovatie?
Wenst u een Velux te vervangen of bij te plaatsen?


Bent u op zoek naar een specialist in herstelling van daken?

Lekt uw dakgoot of dient ze gereinigd te worden

?


 

VnM Projects, uw specialist in EPDM rubber dakbedekking

Wat is een EPDM dak? De letters EPDM staan voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Een EPDM dakbedekking is een 100% waterdichte rubberen dakbedekking die enorm veel voordelen biedt voor licht hellende en platte daken. Een EPDM dak is zowel geschikt voor renovaties als voor nieuwbouw, omdat ze perfect voldoen aan de strengste bouwnormen. VnM Projects plaatst EPDM dakbedekking voor renovaties en nieuwbouwwoningen in de regio Leuven, Aarschot en Tienen.

Voordelen van een EPDM dak:

  • Blijvend soepel en elastisch
  • 100% UV-bestendig en 100% waterdicht
  • Wortelwerend en geschikt voor groene daken
  • IJzersterk en duurzaam materiaal

VnM Projects, uw specialist in herstelling/ aanpassing van hellende daken

Niets zo frustrerend als een lekkend dak. Weinig dakwerkers die graag komen voor een kleine herstelling van uw dak, maar VnM staat voor u paraat! Met het plaatsen van veluxen of lichtkoepels heeft VnM eveneens zeer veel ervaring. Indien gewenst kunnen er nog gordijnen of zonnewering bij geplaatst worden. Deze laatste is intussen zelfs verkrijgbaar op zonne-energie. Ook herstelling of vernieuwing van dakgoten zijn geen probleem. 


De surplus van VnM Projects

#EPDM CERTIFICATIE | VnM Projects is gediplomeerd voor de montage en plaatsing van een EPDM dakbedekking zowel voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw. 

#AFWERKING | VnM Projects kan uw dak volledig afwerken met lichtkoepels, dakgoten, doorvoeren (diamantboringen) en dakranden in hout of kunststof.

#SERVICE | Het VnM team werkt snel en efficiƫnt zodat u geen hinder ondervindt van de werken. Bovendien krijgt u de beste service, voor de beste prijs!

Maak een afspraak >>

Dakwerken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x