Getuigenissen

format_quote
star
star
star
star
star

Een dikke maand terug vroeg ik je om een dringende interventie. De watertoevoer in ons kleinste kamertje bleef al geruime tijd doorlopen en ikzelf had in het weekend altijd wel een excuus om er niet aan moeten te prutsen. Tot die bewuste donderdagochtend. Tijdens de BNlvergadering bericht van mijn vrouw dat water nu helemaal bleef doorlopen en dat ik maar ineens een nieuwe WCpot moest plaatsen ook. Ik vroeg om jouw assistentie en reeds 's anderdaags kwam één van je medewerkers met nieuw zitmeubel en watertoevoer alles netjes installeren. Piekfijn in orde. Het grootste compliment echter was de commentaar van mijn vrouw. Zeg maar tegen je collega van BNI dat hun medewerker supervriendelijk was en alles netjes heeft achtergelaten.

Katrien, ik kan alleen maar je slogan bevestigen : Voor klusjes groot en klein moet je bij VNM zijn.

WIM CEELEN

star
star
star
star
star

Nancy en Bert, echt bedankt om me in contact te brengen met VNM Projects. Ik had een heleboel kleine en iets grotere klussen in huis, en zij hebben die fantastisch uitgevoerd.

Zoals je weet, zouden wij de het interieur van ons huis laten schilderen, en wilden we nog snel wat klussen laten uitvoeren voor de werken gestart werden. VNM maakte direct een offerte, en kon al heel snel beginnen, wat ik geweldig vond. Ze voerden de taken efficiënt volgens afspraak uit, en namen zelf beslissingen om tot de beste oplossing te komen. Bijkomend werk werd gedaan, in volle vertrouwen aan beide kanten.
De keukenplinten werden professioneel gevoegd, terwijl er een nieuwe wasbak werd gezet, een kachelpijp werd afgezoomd, en er een dimmer en een douchekop werden vervangen. Het was alsof een wervelwind ineens alles in orde maakte. Bij twijfel, werd professioneel advies van derden ingeroepen (bijv zeker zijn dat een bepaalde lijm geen sporen zou achterlaten op de graniet). Na de schilderwerken kwamen ze terug om nog wat puntjes op de 'i' te zetten en ik verwacht hen binnenkort nog eens voor een sessie "plinten zetten", iets wat aanvankelijk maar zijdelings gevraagd werd.

De mannen deden meer dan strikt noodzakelijk was, en ik had het gevoel dat ze de werken zo grondig deden alsof het voor henzelf was. Ze lieten alles bovendien proper achter. Moet ik nog zeggen dat ze zeer vriendelijk en communicatief zijn ?

Na zoveel slechte ervaringen met allerhande aannemers vroeger, was dit echt een verademing. Zelfs de factuur was echt redelijk. Ik heb hen al aan verschillende vrienden aanbevolen en zal hen zeker opnieuw contacteren als ik hen nodig nodig heb.

INGRID SMEYERS (ORBAN MICROWAVE PRODUCTS)

star
star
star
star
star

Je hebt mij het laatste jaar al meerdere keren uit de nood geholpen met last minute klus opdrachten. Steeds snelle offerte, goede service, perfecte afhandeling. Bijgevolg is mijn vertrouwen in Katrien en VNM PROJECTS zeer groot en wil ik graag even in de verf zetten met een korte anekdote:

Deze week had ik 2 opdrachtjes voor Katrien.
• Maandag 1 volle dag werk en prijs op basis van offerte.
• Dinsdag enkele uren werk op basis van uurtarief.

Maandag middag telefoon:
• opdracht 1 was al klaar en ze gingen onmiddellijk (dus een dag vroeger) opdracht 2 afwerken.
• de offerte van opdracht 1 werd aangepast en ging dus goedkoper uitkomen.

Katrien; jou eerlijkheid wordt enorm geapprecieerd. Ik twijfel geen seconde om jullie diensten aan te bevelen wanneer ik dat kan! Een heel grote dank u wel!

JO DEFERM (WEBHERO)

star
star
star
star
star

Wij hadden een onverwachte kink in de kabel bij onze planning. De bestelde gespoten pur isolatie bleek niet aan het plafond te willen hechten en dus diende de 130m² dak met harde pur platen geïsoleerd te worden. Dat leek me een klus voor VnM Projects. Katrien aangesproken, enkele dagen later een bezoek ter plaatse, s anderendaags offerte en bestelling geplaatst. Op de afgesproken dag werd die 130m² isolatie gemonteerd. Voor mij is dat een hele opluchting want nu kunnen de werken verder uitgevoerd worden zoals voorzien. Alvast bedankt voor een snelle en perfecte afwerking!

JOHAN VERPLAETSEN (MENERGA)

star
star
star
star
star

Mag ik een verhaal vertellen?

Een hele tijd terug, tijdens een reportage, sprak een oude man me aan. Hij vertelde me de levensles van zijn leven. Zijn conclusie was: met je familie moet je gaan wandelen, niet handelen.
Ik moest hier terug aan denken nu we bezig waren met verbouwingen. Mijn broer had zich opgeworpen als zelfverklaard klusjesman en hij zou zorgen voor de sanitaire klussen. Dat is zo gedaan zegde hij. Maar de dagen, weken vergingen en de bouwplek begon op een onoverzichtelijke puinhoop te lijken. Het vertrouwen was zoek in het opgedrongen vakmanschap.
Wat doe je dan. Je belt Katrien van VNM Projects. Probeert het uit te leggen. Of ze niet een dagje iemand kon sturen ... Dat kon en er werd een afspraak gemaakt ... Wat bleek, er was veel fout gegaan, niet vakkundig gedaan. Problemen, opstoppingen dienden zich aan. Heel wat herbeginnen, afbreken en hermaken. Dus een dag werd een week, met twee, soms drie mensen. Maar nu het ziet er netjes uit en alles werkt naar wens. Zonder Kevin, Wouter en Matteus van VNM-Projects zou het nog lang geduurd hebben eer we ons appartement konden verhuren.
Dus voor mij had die oude man had gelijk; ik zal eens gaan wandelen met mijn broer. Maar zoals altijd bevestigen uitzonderingen de regel. Want op het familiale team van Katrien kan je rekenen!

Katrien heel hard bedankt voor de inzet. We gaan jullie werk iet gauw vergeten. Voor klussen groot en klein: moet je bij Katrien zijn!

BERTEN STEENWEGEN (BERTEN FOTOGRAFIE)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x