Over VnM Projects

Onze klanten

VnM Projects werkt voor particulieren, bedrijven, immokantoren en syndicussen voor de opfrissing, het onderhoud en renovatiewerken in woningen, appartementen, winkelpanden, kantoren en bedrijven. Van starters tot senioren, iedereen die hulp kan gebruiken bij een verbouwing, renovatie of bij het uitvoeren van kleine klusjes, staan wij bij met raad en daad. VnM Projects heeft ook een vliegende ploeg om dringende interventies te doen bij bijvoorbeeld water- of stormschade. Om een perfecte en snelle service te kunnen geven aan onze klanten, werken wij in de ruime regio rond Leuven.

Onze service

Kleine klusjes? Grote verbouwing? Binnen of buiten? VnM Projects is van alle markten thuis! Wij denken probleemoplossend en zijn gewoon om de handen uit de mouwen te steken. Veel renovatie- en klusfirma’s werken op prijs, maar het uitgangspunt van VnM Projects is altijd service en kwaliteit. Wij komen kijken, adviseren, maken een correcte prijs en plannen de werken in. Op de afgesproken dag bellen wij aan en zorgen wij ervoor dat de werken zo efficiënt en proper mogelijk worden uitgevoerd.

Onze expertises

Wij kunnen hier een lijstje opsommen van al onze services en expertises, maar het zijn de getuigenissen van onze klanten die bewijzen dat we kwalitatief werk leveren en onze afspraken nakomen. U mag VnM Projects bellen voor volgende projecten:

Kunnen wij u helpen? Laat het ons weten! >>

 

Over VnM Projects

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x